Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Používáním internetového obchodu souhlasí kupující se shromažďováním a používáním informací o jím provedených nákupech v souladu s tímto zákonem.
Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, akademický titul, adresa bydliště, adresa elektronické pošty (dále společně vše jen jako "osobní údaje").
Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace kupní smlouvy a pro účely zasílání informací o probíhající objednávce kupujícímu. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.
Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou, a to v databázi v elektronické podobě automatizovaným způsobem.
Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Kupující prohlašuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu kdykoliv odvolat písemným oznámením doručeným na adresu prodávajícího.
Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.

O lékárně
Historie lékárny
Elektronické recepty
Poukázky a platební karty
Zákaznická karta
Dárkové poukázky
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Kontakty
Nabídka kosmetiky
Nuxe
Vichy
La Roche-Posay
Avene
Klorane
A-Derma
Ducray
Logo pro zásilkový výdej léčivých přípravků
Krajinská lékárna Olomouc Horní náměstí 10
772 00 Olomouc
tel.: 585 223 081
krajinskalekarna@krolo.cz

Výdejna léčivých přípravků Štěpánov
Březecká 38
783 13 Štěpánov
tel.: 585 386 537
lekarnastepanov@krolo.cz